In 2022 vierde Jan Van Dyke zijn 50-jarig jubileum op de planken met De Show van m’n Leven. Avond na avond nam hij een vol Theater Elckerlyc mee op een reis doorheen zijn vele typetjes. Volgend voorjaar is de komiek eindelijk terug live te bewonderen in zijn nieuwe voorstelling Open & Bloot.

Voor deze nieuwe comedyshow doet hij opnieuw beroep op creatieve duizendpoten Goele De Raedt en Kobe Van Herwegen. Van Dyke blikt enthousiast vooruit op deze nieuwe productie vol ongetwijfeld hilarische sketches:

‘Open & Bloot brengt – in een vernieuwend broekzakformaat – de wereld van glamour & glitter tot leven. Een eigenzinnige theatervoorstelling als ode aan de gulle lach. Sprankelend als champagne, onbegrensd plezier.’

Jan Van Dyke

Korte inhoud

Twee generaties geven zich volledig open en bloot in een wereld van contrasten : vroeger en nu, vandaag en morgen. Elke aanleiding is goed genoeg om met spitse sketches, vrolijke liedjes en onverwachte wendingen een flitsende comedyshow op u los te laten. Jan Van Dyke, Goele De Raedt en Kobe Van Herwegen samen op één podium. Hun persoonlijkheden en hun alter-ego’s in hilarische sketches zorgen voor vuurwerk. (H)eerlijk Open & Bloot.

Open & Bloot is vanaf 29 mei 2025 te zien in de Rode Zaal van het Fakkeltheater. Tickets en info via fakkeltheater.be.

Tip voor de redactie

Heeft u interessant nieuws te melden? Laat het onze redactie weten!

Copyright © 2024 Xtream Media.